help-support iconBoodschappen

Lukt het je niet meer om zelf boodschappen te doen? En is er niemand in de buurt die je kan helpen? Dan kun je altijd hulp inschakelen van een boodschappendienst.

Boodschappen thuis laten bezorgen

Bijna alle supermarkten hebben een bezorgdienst. Informeer bij de supermarkt bij je in de buurt naar de mogelijkheden, of kijk even op de website. 

De boodschappen kun je online bestellen. Bij sommige supermarkten kun je alleen bestellen vanaf een bepaald bedrag. Je moet dan bijvoorbeeld voor minimaal € 50 bestellen, om ze te kunnen laten bezorgen. Af en toe rekent de supermarkt ook bezorgkosten.

Boodschappen ophalen

Bij een aantal supermarkten kun je je boodschappen ook online bestellen en ze vervolgens zelf opalen. Dat kan dan in de winkel of bij een 'pick up point'. Het voordeel is dat je niet zelf alle boodschappen bij elkaar hoeft te zoeken. Ook kun je vragen of iemand uit je omgeving de boodschappen voor je wil ophalen.

Maaltijdpakket

Vind je het leuk om zelf te koken, maar wil je niet zo vaak boodschappen doen? Dan is een maaltijdpakket misschien handig. Je kunt zelf kiezen welke gerechten je die week wilt laten bezorgen en krijgt de recepten erbij. Maaltijdpakketten zijn meestal wel iets duurder dan zelf boodschappen doen in de supermarkt.

Er zijn verschillende aanbieders die maaltijdpakketten in Oldenzaal bezorgen. Hier kun je de aanbieders bekijken en vergelijken.

 

Contact met Sociaal plein Oldenzaal

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden op deze website? Neem dan contact met ons op.

Adres Ganzenmarkt 1, 7571 CD Oldenzaal
Telefoon 0541 588 100
E-mail sociaalplein@oldenzaal.nl


Vragen kun je ook per post sturen naar: Ganzenmarkt 1, 7571 CD Oldenzaal, onder vermelding van: Sociaal plein

Openingstijden Sociaal plein Oldenzaal

Maandag 09.00 - 12.00 uur
Dinsdag 09.00 - 12.00 uur
Woensdag 09.00 - 12.00 uur
Donderdag 09.00 - 12.00 uur
Vrijdag 09.00 - 12.00 uur

Heb je een tip of vraag?

Heb je opmerkingen over de website? Of mis je bepaalde informatie? Laat het ons weten, tips zijn van harte welkom.

Naar het contactformulier >

© 2024 Sociaal Plein Oldenzaal